Разговоры обо всем
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Разговоры обо всем

На этом форуме можно общаться на все темы в рамках закона и морали

Последние темы

» Як правильно принімати полин
автор Luter90 Вт Окт 29, 2024 9:38 pm

» Про стратегии игры
автор Кикимора Вт Окт 29, 2024 11:10 am

» Яку краще спробувати одноразову под-систему?
автор Luter90 Сб Окт 26, 2024 8:40 pm

» Новости Английской премьер-лиги/APL news
автор Jakson Сб Окт 26, 2024 6:36 pm

» Компания Morgan представила прощальный родстер Plus Six и анонсировала новый флагман
автор Jakson Чт Окт 24, 2024 12:13 pm

» Где делают недорогую мебель на заказ?
автор clear_day Чт Окт 24, 2024 9:08 am

» Главврач онкоцентра: 67% случаев рака у белорусов выявляются на ранних стадиях
автор Beesley Ср Окт 23, 2024 12:57 pm

» Казахстан и Кыргызстан подписали меморандум о сохранении снежного барса
автор Jakson Вс Окт 20, 2024 8:54 pm

» Manchester City Football Club News
автор Jakson Вс Окт 20, 2024 8:48 pm

» Гель лаки
автор Милочка Вс Окт 20, 2024 1:28 pm

Ноябрь 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календарь Календарь

О форуме

Добро пожаловать на форум Разговоры обо всем

Добро пожаловать на форум Разговоры обо всем

На этом форуме можно общаться на все темы в рамках закона и морали

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Яку краще спробувати одноразову под-систему?

Участников: 2

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

dimonk

Хочу спробувати одноразову ПОД-систему, але зовсім не розумію, як вибрати якісний варіант. Боюсь взяти щось занадто сильне або з неприємним смаком. На що варто звернути увагу новачку, щоб вибір був вдалим?

Luter90

Luter90

Привіт! Головне звертай увагу на вміст нікотину. Для першого досвіду раджу обирати ПОД з нижчим вмістом, 1-2% вони менш інтенсивні. Щодо смаку, вибір зараз дуже великий: можна знайти і класичні тютюнові, і солодкі фруктові смаки. І ще один нюанс: подивись на кількість затяжок, щоб ПОД вистачило на довше. Багато новачків зупиняються на фруктових або м'ятних смаках, бо вони зазвичай м'якші.

dimonk

Дякую за детальну відповідь! Хочу підібрати максимально безпечний варіант з м’яким ефектом, який не викликає подразнення в горлі. Ще важливо, щоб система не мала різкого запаху та не містила агресивних речовин. Чи є такі моделі на ринку? І які бренди себе добре зарекомендували?

Luter90

Luter90

dimonk пишет:Дякую за детальну відповідь! Хочу підібрати максимально безпечний варіант з м’яким ефектом, який не викликає подразнення в горлі. Ще важливо, щоб система не мала різкого запаху та не містила агресивних речовин. Чи є такі моделі на ринку? І які бренди себе добре зарекомендували?

Так, звісно! Твої вимоги цілком реальні. Зараз є безнікотинові одноразки под-системи, вони ідеально підійдуть для тих, хто хоче мінімізувати вплив нікотину. Я
кщо ж хочеться легкого ефекту, обирай моделі з мінімальним вмістом нікотину та м'яким смаком.
Важливо також звернути увагу на компоненти рідини — хороші бренди вказують склад рідини, що допомагає уникнути алергенів та подразників. Я сам купував одноразові ПОДи на сайті Parotyag — там можна знайти великий вибір та корисні відгуки, що допомагають у виборі.

Яку краще спробувати одноразову под-систему? SQzHprV

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: